Auggie meglepő története — Augusztusi könyvajánló

Sziasztook! A mai könyvajánlóban, az egyik kedvenc könyvemet, az Igazi csodát fogom megmutatni Neked. Kezdjük is!

A történet egy felső osztályba készülő magán tanulóról szól, Auggie Pullman-ről, aki arc deformációval született. A könyvben felfedezhetjük, hogyan él meg Auggie, nővére, szülei, osztálytársai érkezését. Főszereplőnknek szembe kell szállnia az iskolai kiközösítéssel, klikkesedéssel. Annak ellenére, hogy Auggie-nak csak 1-2 barátja van, borzasztóan nagy a szíve, és nagyon jó tanulmányi eredményekkel zárja az elsőtanévét, egy igazi iskolában. Megható, varázslatos, kis történet, csak ajánlani tudom.

Adatok:
  • Raquel J. Palacio írta
  • A New York Times sikerlistájának élén is tarolt
  • 363 oldalas
  • Megfilmesítették
Könyv ismertető: “August (Auggie) Pullman arcdeformációval született, így nem járhatott suliba - egészen mostanáig. Épp most kezdi az ötödik osztályt a Beecher Prep Iskolában, és ha valaha csöppentél már be újoncként egy közösségbe, pontosan tudod, milyen nehéz ez. Az a helyzet, hogy Auggie is csak egy hétköznapi gyerek. Csupán az arca nem hétköznapi. Vajon képes lesz meggyőzni az osztálytársait arról, hogy külseje ellenére közéjük tartozik? R. J. Palacio egy modern klasszikust írt. Humoros, felemelő és hihetetlenül megható regényt, amire a végszót követően még sokáig emlékezni fogunk - miután egy ültő helyünkben elolvastuk, és lelkesen továbbadtuk.”

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok. A következő blogposztban találkozunk, addig is legyen csodaszép napotok és vigyázzatok magatokra! Virtuális ölelés minden kedves olvasómnak!🫶🏻

 

Tanács? Ötlet? Írj nyugodtan kommentet, e-mailt vagy üzenetet az alábbi platformok bármelyikén.

 

E-mail: jazoka.44@gmail.com

 

Instagram: @kjazmincsillag     

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Érettségi beszámoló — Hogyan lett kitűnő az érettségi bizonyítványom?

Kedvenc drogériás termékeim 2023-ban

Hogyan tanulok tableten? — Avagy milyen alkalmazásokat használok az egyetemen