Fantasztikus közösségi élmény — Gólyatábor 2019

Sziasztook! A mai postban a gólyatáboromat fogom elmesélni. Kezdem is az élménybeszámolót.

 

2019. augusztus 27-én, szerdán a suliban vette kezdetét az idei tábor. Egy rövid ismertetés után minden osztály elvonult a saját termébe, ahol egy eredetmítoszt (mivel az idei téma az indiánok voltak), illetve egy zászlót kellett létrehoznunk. Nagyon jól sikerült a történetünk, mivel megkaptuk ennek a kategóriának az első helyét. Nekem a többi történet is nagyon tetszett, illetve a zászlók is nagyon kreatívok voltak. A mienk egy totemoszlopot ábrázolt, melyben az osztályunk neve is bele volt írva, és körülötte pedig színátmenetek voltak. Tehát ezeknek az elkészítése közben elmentünk megtekinteni az iskolánkat. Az ebéd következett, amit az ebédlőben tudtunk elfogyasztani. Majd kiindultunk bringával a kempingbe, ami a táborunk helyszínét adta. Nagyon sokat nevetem az úton, ezért élvezetes volt kitekerni. Amint megérkeztünk, le kellett verni a sátrainkat. Egy úgynevezett signo (ejtsd: szignó)-ra kellett mindig kimennünk a sportpályára, mivel ilyenkor mindig volt valami feladat, vagy bejelentés. A legelső feladatunk az volt, hogy a tábor területén elrejtett 300 kis gólya képből minél többet megtaláljunk. Kb. 50-t gyűjtöttünk. Volt még egy feladat. Ez pedig az volt, hogy az osztályból 5 ember kiállt a pályára, és le kellett locsolni a slaggal a fejükön tartott egy-egy üveget. A nap hátralévő részében a mítoszunk táncait gyakoroltuk, majd 7-óra körül vacsoráztunk, ezt követően jöttek a rövid bemutatók tábortűz kíséretben. Kilenctől a nap zárásaként diszkó volt éjfélig. A magyar mulatósok indították be csak igazán a bulit. 

 

Csütörtökön 7 után keltünk a sátorban a barátnőmmel. A napot reggelivel kezdtük, utána pedig volt egy-két feladat, pl: vízibombázás. De ezen a napon főleg egy jelenetet kellett létrehoznunk, melyhez voltak előírások (meg volt adva egy tárgy, a helyszín, a főszereplő és a legutolsó mondat) és egy táncot (tánc plusz hozzá egy random zene). Délután egy akadályverseny volt, ami által visszagyalogoltunk a suliba, ahol pizzát kaptunk vacsorára. Mindez után elkezdődött az avatónk, amin 3 feladatot kellett teljesíteni. Az eskü sem maradhatott el, ezért ezt is elmondtuk. A napvégén visszautaztunk busszal a táborba és bemutatásra kerültek a táncok, valamint a jelenetek. Nagyon sokat nevettünk egymás jelenetein, ami különleges volt. A napot szintén egy rövidke diszkó zárta, és a bátrabbak egy bátorságpróbán is megmérethették magukat. Visszaérve 2 óra körül, fürdés után azonnal ágyba bújtunk, és aludtunk egy keveset. 

 

Pénteken, az utolsó napon kicsit elaludtunk, de gyorsan felkeltünk, és elfogyasztottuk a reggelinket, ami kakaós csiga volt. Igazából itt csak a sátrat raktuk össze, és volt egy sorverseny, valamint egy kvíz is. Az eredményhirdetésen mindenki győztes volt, de az első helyet valami csoda folytán mi kaptuk meg. Borzasztóan örültünk az eredményünknek. Ezután már csak hazament mindenki.

Nagyon szuper volt a tábor összességében. Megismertem egy barátot, illetve rátaláltam egy régen keresettre is. 

 

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok. A következő blogposztban találkozunk, addig is legyen csodaszép napotok és vigyázzatok magatokra! Virtuális ölelés minden kedves olvasómnak!🫶🏻

 

Tanács? Ötlet? Írj nyugodtan kommentet, e-mailt vagy üzenetet az alábbi platformok bármelyikén.

 

E-mail: jazoka.44@gmail.com

 

Instagram: @kjazmincsillag

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Érettségi beszámoló — Hogyan lett kitűnő az érettségi bizonyítványom?

Kedvenc drogériás termékeim 2023-ban

Hogyan tanulok tableten? — Avagy milyen alkalmazásokat használok az egyetemen