Sikeres, híres Nők — A lázadó sorozat

Sziaaa! Mint már olvashattad több postomban is, egy igazi könyvmoly vagyok. A mai blogpost az egyik kedvenc sorozatomról fog szólni, a Lázadó sorozatról. Kezdjünk is bele!

Több tagot tartalmaz a könysorozat: a Lázadó lányok 1-et, 2-őt illetve az 50 és 25 magyar Lázadó lányról szóló könyveket, és természetesen azokat az egy-egy kötetes könyveket, melyek csak egy lány életét foglalja magába. Angolul már van Lázadó fiúk sorozat is, a Lányokról szóló könyvek pedig már magyar nyelven is elérhetőek.

Fontos, hogy ezeket a könyveket senki se tekintse kötelező olvasmánynak, vagy olyan könyvnek, amelynek olvasása közben mást nem vehet kézbe, mert 100 lány életreajzát megérteni, felfogni és elgondolkodni rajtuk nem megy egyszerre, ezért több részletben, vissza-vissza térve el lehet olvasgatni.

Szerintem ezek a történetek egyszerre meghatóak, szórakoztatóak, érdekesek és izgalmasak. Ha nem szeretnéd a könyvalapú könyvet megvásárolni, a hozzád legközelebbi könyvtárban biztosan ki tudod venni, vagy akár ebookra letöltheti, ha inkább elektronikusan szeretné elolvasni.

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok. A következő blogposztban találkozunk, addig is legyen csodaszép napotok és vigyázzatok magatokra! Virtuális ölelés minden kedves olvasómnak!🫶🏻

 

Tanács? Ötlet? Írj nyugodtan kommentet, e-mailt vagy üzenetet az alábbi platformok bármelyikén.

 

E-mail: jazoka.44@gmail.com

 

Instagram: @kjazmincsillag

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Érettségi beszámoló — Hogyan lett kitűnő az érettségi bizonyítványom?

Kedvenc drogériás termékeim 2023-ban

Hogyan tanulok tableten? — Avagy milyen alkalmazásokat használok az egyetemen