Megint F1 egy kis androiddal keverve — Twitch ajánló

Sziasztook! A mai blogposztban elhoztam Nektek egy bejegyzést, melyben bemutatom kicsit a kedvenceimet a Twitch nevezetű alkalmazáson. Nem is húzom tovább a szót (értékeljétek, egy mondat volt csak a bemutatkozó), kezdjünk is bele!

1. Mi is az a Twitch?

Nem hiszem, hogy akik ezt a bejegyzést olvassák, ne ismernék a Twitchet, de azért ide beillesztem a Wikipédia okosítását, mivel valószínűleg brutál módon túlbonyolítanám a megfogalmazást. Szóval itt is van:

„A Twitch.tv egy videójáték-közvetítéssel foglalkozó weboldal, amely az Amazon.com tulajdonában áll. A Twitch.tv platformján a felhasználóknak lehetőségük van e-sport mérkőzéseket nézni és élőben közvetíteni saját játékmeneteiket.”

2. Milyen adásokat szeretek nézni?


Rengeteg fajta tartalom szokott lenni az oldalon. Néha Just Dance streameket szoktam nézni, valamint kedvenc F1 pilótáim adásait kémlelem (innen is George, Alex, Charles, csinálhatnátok egy jó kis élőt, köszike). Az előző posztban beszéltem a Yubo-ról, amit 
ide kattintva el tudtok olvasni. Hogy is jön az ide? Egyszerű a válasz, említettem benne ezt a bejegyzést. Ugyanis a Yubo-n már volt szerencsém megismerni két fantasztikus streamert, akiknek gyakran nézem az adásait #támogatomayubosstreamereket, mert mindketten nagyon jól tudják a dolgukat, és tényleg minőségi, szuper adások szoktak lenni, rengeteg sok vicces pillanattal. 

Kezdődjön az ajánló végre!

Aki ismeri a Planetprudence nevű instagram profilt, annak nem mondok újat. Az oldalt vezető lány különböző illusztrációkat készít sokféle témában, mint például önmagunk elfogadása, rasszizmus stb. A csodás rajzokat meg is tudjuk venni, akár matricaként is.

 

Lix bemutatására szerintem egy külön posztot is rá tudnék szánni, mivel Lix az első és egyben a kedvenc digital art készítőm. Lix egy mexikói 22 éves lány, aki szintén rajzokat készít animékkel kapcsolatban, főleg a BNHA van a középpontban, valamint a F1 (ebből már nem is meglepő, hogy miért szeretem nagyon Lix munkáit) is nagyon fontos szerepet tölt be a munkái között. Twitchen sajnos ritkán publikál, és akkor sem visszanézendő módon, így résen kell lennünk, ha meg szeretnénk lesni egy igazi LitzelArt live adást.

 

Bálna egy nagyon nagy figura, nagyon bírom a stílusát. A folytonos csúnya beszéden lehetne dolgoznia. Bálna az AWS zenekar egyik gitárosa (volt), reakció adásokat szokott készíteni a magyar YouTube csodáira, amit meg kell mondjak, nagyon poénos nézni, soha nem unalmas, és van építő kritika is. Csak ajánlani tudom, ha valaki el szeretne lazulni és nevetni egy jót.

 

  • Bloodyhood (Yubo #1):
    • Aki szereti a r6 streameket, annak nagyon ajánlom ezt a csoda csatornát. Vicces, élvezhető teljesen. Nem nagyon szeretem az ilyesmi játékokat, de ezek az adások teljes mértékben elnyerték a tetszésemet.

 

  • JambaFuns (Yubo #2):
    • Jamba-ról is órákig tudnék mesélni. Nagyon sokszínű egyéniség, vicces, aranyos, a streamek pedig egyszerűen fantasztikusak. Visszanézhetők az adások, ami tudjuk, nekem mindig pozitív, mert 10 esetből 8-szor biztosan nem tudok ott lenni. De ha van egy kis időm, akkor igyekszem bepótolni az elmaradt adásokat. Az oldalon megtalálható Detroit: Become Human c. játék kijátszása, COD, illetve Cities: Skylines is. Sok mindent tervez Jamba még a csatornájára, biztosan lesz még pár érdekes és említésre méltó adás.

 

Mindenki biztosan találkozott már Hédivel és párjával, Somával. A podcastuk szokott élőben menni Twitchen, a Légyott! Nagyon sokszínű és forradalmi gondolatok szoktak elhangozni az adásokban. Csak ajánlani tudom, ha valaki egy jó podit szeretne hallgatni.






Köszönöm szépen, hogy elolvastátok. A következő blogposztban találkozunk, addig is legyen csodaszép napotok és vigyázzatok magatokra! Virtuális ölelés minden kedves olvasómnak!🫶🏻

 

Tanács? Ötlet? Írj nyugodtan kommentet, e-mailt vagy üzenetet az alábbi platformok bármelyikén.

 

E-mail: jazoka.44@gmail.com

 

Instagram: @kjazmincsillag

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Érettségi beszámoló — Hogyan lett kitűnő az érettségi bizonyítványom?

Kedvenc drogériás termékeim 2023-ban

Hogyan tanulok tableten? — Avagy milyen alkalmazásokat használok az egyetemen